Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mezei Alexandra

2009.06.23

Szia Kedves Látogató!

Mezei Alexandra vagyok. A honlap szerkesztője, tervezője egyébként pedig a szalon tulajdonosa, névadója. :) Kozmetikusként dolgozom, szépítem a vendégeimet, szépségápolási tanácsokkal látom el őket, és próbálok mindenben a segítségükre lenni. De kezdjük az elejéről:

A nyolcvanas évek közepén láttam meg a napvilágot Miskolc szívében. Előtte 9 hónapig anyukám szíve alatt éltem. Az óvódás éveimre nem nagyon emlékszem, ugyanis rég volt. Képek bizonyítják, hogy már akkor is fontos kellék volt számomra a sminkfelszerelés. Ha egyszer sikerül, akkor ezt az említett képet feltöltöm Neked, hogy lásd a fejlődésem. Általános iskolás koromban lekötött a tanulás, így nem maradt időm arra, hogy mások szépségével foglalkozzak. Gimnáziumban már tanítónő szerettem volna lenni,egészen a főiskolai felvételi napjáig. Ekkor rájöttem, hogy nem tudok énekelni. De ez egy kozmetikusnak nem is feladata, így döntöttem a szakma mellett. Szerettem kozmetikus tanuló lenni! Igazán Nekem való feladat ez! Ennek örömére úgy döntöttem mégis csak megpróbálok tanárnéni lenni, ahol felnőtt emberekkel foglalkozom, és nem kell énekelni sem. Így elvégeztem a kozmetikus szakoktatói főiskolai képzést.

Emellett még sok minden mást is csinálok, például aerobik órát tartok, mert ilyen iskolát is végeztem. Ebből már ki is derült, hogy szeretek mozogni, szeretem a zenét és a táncot, és ha már itt tartunk azt is elmesélem Neked, kedves Olvasó, (mert ez az én bemutatkozóm, így bármit elmondhatok magamról)hogy hastáncolok is. Jelenleg saját koreográfiákat készítek. Ezt nagyon élvezem

Most többet nem írok magamról, mert elfáradtam. Egyszer majd folytatom...

U.I.:a szalonunkban egyaránt várjuk Hölgy,és Férfi vendégeinket is!:)

Alexandra

 

“Ha sikeres akarsz lenni, a dolog nagyon egyszerű. Érts ahhoz, amit csinálsz! Szeresd, amit csinálsz! És higgy abban, amit csinálsz! Igen, ilyen egyszerű ez.”
(Will Rogers)
 

A mappában található képek előnézete Alexandra

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Miskolc

(Héderváry Gyula, 2012.07.26 21:39)

Az biztos, hogy mindenhez értő kozmetikus. Nagy türelemmel, alázattal a munka iránt és kedvességgel a vendég iránt dolgozik. Szívesen térnek vissza vendégei.Aki volt nála az őt választja.A kozmetikát tanítja is főiskolán szerzett diplomás kozmetikus és nagy gyakorlattal rendelkezik.

Miskolc Jósika Miklós út 51 8/1

(Rigó Erika, 2011.11.07 18:21)

Érdeklődni szeretnék, hogy hajhosszabbítást vállal-e a fodrász, és milyen árak vannak? :D
Üdvözlettel Erika

Hajhosszabbítás a cím bocsi :D Üdv

(Erika, 2011.11.07 18:23)

Férfi kozmetika

(Imre, 2009.12.01 13:30)

Érdeklődni szeretnék, férfit is vállal-e a kozmetikus.
Arc tisztítás, fiatalítás :), gyantázás.
Üdvőzlettel Imre

 

 

ProfilképUtolsó kép


Facebook


Archívum

Naptár
<< Június / 2018 >>