Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Füllyukasztás-Orrpiercing

2012.10.09

http://www.fulbelovesmiskolc.hu/ref_7.jpg

Mobil csecsemő fülbelövés-füllyukasztás Miskolcon és környékén.

A fülbelövést elvégzem Miskolcon az Eperjesi u. 4. szám alatt található Alexandra Szépségszalonomban, valamint az Önök otthonában kiszállással, előre egyeztetett helyszínen és időpontban.

Csecsemő fülbelövés Miskolc

Az elmúlt, közel 40 év alatt korszerűsítették a fülbelövéshez használt eszközt, tökéletesítették a belőhető fülbevalók minőségét, valamint változott a behelyezés technikája is. Az amerikai Studex cég forradalmian új System 75 fülbelövő rendszerével a fülbelövés hangtalanul, a steril egyszer használatos kazettás módszernek köszönhetően rendkívül higiénikusan és a korábban használt rúgós szerkezet kiiktatásával minimális fájdalommal végezhető a szolgáltatás minden korosztály számára. A belőhető fülbevalók garantáltan nikkelmentes orvosi fémből készülnek. Újdonságnak számít a korábbi évekhez képest, hogy már nem csak nikkelmentes orvosi fémből készülnek a belőhető fülbevalók, hanem titániumból és 14 illetve 18 karátos aranyból is, amik szintén garantáltan nikkelmentesek. Ennek köszönhetően megszűntek a régebben tapasztalt problémák a fülbelövést követően.

 • Mi a teendőnk a fülbelövést követően? Az utókezelésről:
 • füllyukasztás, fülbelövésA fülbelövés utókezeléséhez kétféle készítmény használatát ajánlom, ami oldat vagy gél formában kapható. Mindkét termék hatóanyaga és hatásmechanizmusa ugyan az, csak állagukban különböznek egymástól. A használatukat naponta kétszer, reggel és este javasolnám. A gélt vagy az oldatot közvetlenül a keletkezett füllyukra kell kenni vagy csepegtetni a fülcimpa mindkét oldalán, annak érdekében, hogy a sebgyógyulás zökkenőmentes legyen. A lyukak varasodása, hegesedése elkerülhető a fülbevaló csavargatásával a keletkezett füllyukban. Minimum 30 napig folyamatosan kell viselni az ékszert, amíg a bőr be nem gyógyul a fülbevaló szára körül és ki nem alakul a végleges füllyuk.

  Egy tévhit füllyukasztás, fülbelövésszerint nem szabad a fülbevalókat mozgatni a fülben, mert ezzel felszakad a seb. Ez nem igaz, kell csavargatni mert a fülbelövéskor keletkezett füllyuk nem vérzik, de a vérsavó minimális mennyiségben azért kicsapódik és hogy ne száradjon bele az ékszer és a füllyuk közé ezt ki kell mozgatni, egy másik teória szerint a fülbevalót azért nem kell a keletkezett füllyukban csavargatni, mert az megmozdul magától. A fizika törvénye szerint semmi nem mozog magától. A fürdővízzel meglehet locsolni a fülcimpákat, majd miután felpuhult a bőr a fülbevalót könnyű a keletkezett füllyukban mozgatni. A művelet garantáltan fájdalommentes. A 30. nap után kicserélhető a fülbevaló, de ha nem szeretnénk megválni tőlük alkalmasak a további viselésre is. A sebgyógyulás egy regenerációs folyamat, ami rövid idő alatt problémamentesen zajlik le.

 • Hogyan történik a fülbelövés?
 • füllyukasztás, fülbelövésA belőhető fülbevaló kiválasztása után első lépésként megtisztítom a fülcimpa teljes bőrfelületét egy 70% isopropanol tartalmú bőrfertőtlenítő lapocskával. Majd egy rövid konzultáció után megjelölöm a fülbevaló helyét. Ezután a készülék pillanatok alatt átlövi a fülcimpát automatikusan elhelyezve benne a kiválasztott fülbevalót. A ékszerek egy zárt, steril kapszulába vannak csomagolva, ami biztosítja a higiénikus fülbelövés lehetőségét. A Studex System 75 rendszernek egyik előnye, hogy nem a fülbelövő készülék érintkezik a páciens fülével hanem az egyszer használatos műanyag steril kapszula amit a belövés után cserélünk majd az üres kapszulát eldobjuk. A füllyukasztáskor a füllyuk a steril fülbevalóval érintkezik. A gyógyulási időszakban csak annyi a teendő, hogy a keletkezett füllyukat tisztán kell tartani és a javasolt utókezelő készítményeket használni.

 

  füllyukasztás, fülbelövés

   

  Csecsemő fülbelövés Miskolc

 

 

Az orr piercing belövésről:

A hagyományos orr piercing szúrástól eltérően az orr piercing belövésnek az a lényege, hogy nem hagyományos tűvel szúrjuk át az orrcimpát hanem a fülbelövéshez hasonlóan egy gép segítségével belőjük az orr piercinget az orrba. A Medisept orrlyukasztóval történő belövés három előnnyel is rendelkezik a hagyományos tűvel történő lyukasztáshoz képest:
Kevésbé fájdalmas, mert az orrlyukasztó az orr átlövésével egyidejűleg automatikusan elhelyezi az ékszert az orrba, így nincs szükség további műveletre. Ellenben a hagyományos tűvel történő szúráskor az orr átszúrása után a tűt kihúzzák az orr cimpából majd a frissen szúrt lyukba vissza szúrják a kiválasztott orr piercinget. Így két lépésben történik a művelet.
Gyorsabb mert egy mozdulattal kilyukasztja a gép az orrot automatikusan elhelyezve benne az ékszert.
Higiénikusabb mert a kezelő a szúrás során nem érinti a steril ékszert.

Orr piercing Miskolc

 

 

További információ:

http://www.fulbelovesmiskolc.hu/csecsemo_fulbeloves_miskolc.html

 
 

 

ProfilképUtolsó kép


Facebook


Archívum

Naptár
<< Június / 2018 >>