Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Köldök piercing

2013.05.09

A hagyományos köldök piercing szúrástól eltérően a köldök piercing belövésnek az a lényege, hogy nem abokat tűvel szúrjuk a köldököt hanem a fülbelövéshez hasonlóan egy gép segítségével belőjük a köldök ékszert a köldökbe. A Medisept köldöklyukasztóval történő lyukasztás három előnnyel is rendelkezik a hagyományos abokat tűvel történő lyukasztáshoz képest.

Köldök piercing belövő gép
Köldök belövés


Kevésbé fájdalmas, mert a köldöklyukasztó a köldök átszúrásával automatikusan elhelyezi az ékszert a köldökbe nincs szükség további műveletre. Ellenben egy hagyományos tű úgy épül fel, hogy a fémtűn egy műanyag hüvely helyezkedik el. A kettőt együtt szúrjuk át, így a köldök és a műanyag hüvely közötti ellenállás nagyobb. Ha nagyobb az ellenállás, a fájdalom is nagyobb. Ne felejtsük el, hogy a műanyag hüvely még egyszer, ellentétes irányban is mozog, hogy visszahúzzák az ékszert a köldökbe a köldök átszúrása után.
Gyorsabb mert a kézfejünk teljes erejét használva szúrjuk át a köldököt egy mozdulattal, automatikusan elhelyezve a köldökbe az ékszert.
Higiénikusabb mert a kezelő a szúrás során nem érinti a steril ékszert. A kezelő az ékszer behelyezését követően nem fogja meg a golyó formájú zárórészt, hogy felcsavarja, hiszen az egy speciális tartóban helyezkedik el, aminek a segítségével kerül rögzítésre.

 
 

 

ProfilképUtolsó kép


Facebook


Archívum

Naptár
<< Június / 2018 >>