Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gépek a kozmetikában

2012.03.15

Gőzölő (Vapozon)1035_2a5d6bf1.jpg


A vapozon az arcgőzfürdő egyik formája, mely a modern elektrokozmetikában gyakran alkalmazott kezelőeszköz, kezelési forma. A vapozont sok helyen ma már az arckezelések alap- és nélkülözhetetlen eszközeként tartják számon. Legfőképp arra használják, hogy az arctisztítás előtt felpuhítsák vele a kezelendő bőrt, illetve a készülék egyben fertőtlenítő funkciót is ellát.


Arcvasaló


Történik egy meleg hatás, a sejtek anyagcseréje felgyorsul,l a pórusok, hajszálerek kitágulnak, fokozódik a vérkeringés, a hatóanyagok könnyebben beszívódnak a pórusokon keresztül a bőr mélyebb rétegeibe.

tango2.jpgMeleg hatás                                                                                                                         

 

-Bőrfunkció javítására

-Öregedési folyamatok késleltetésére

-Felszívódás fokozása

-Relaxáló hatás

-Passzív vérbőség (sápadt-fakó bőr) esetén ill. ha direkt áramhatás ellenjavallt.

 

Frimátor (bőrradírozó)

A gépen található kefe körkörös forgásával távolítja el az elhalt hámsejteket az arcról, növelve ezzel az anyagcserét, és a vérbőséget, így javítja a tápanyagok jobb ellátását és a további hatóanyagok könnyebb felszívódását. Mintegy "előmasszírozza" az arcot. Hátránya, hogy gyulladt bőrön, mély aknék esetén használata tilos!

572.jpg

 


Ultrahang

Ez egy összetettebb mechanizmus...az ultrahang kezelőfejében egy speciális kristály található, mely nagyon érzékeny. Áram hatására, ez a kristály mechanikus rezgéseket keltenek. Ezek a rezgések úgynevezett mikro masszázst hoznak létre, mely hőhatással jár, a bőr felmelegszik, fokozódik az anyagcsere, úgymond "berezegteti" a hatóanyagokat a bőrbe. A sejteket átjárhatóvá teszi, így könnyedén bejutnak a bőrbe a zsírban és vízben oldódó anyagok is, még fél órával a kezelés után is.


Tű nélküli Mezoterápia

A mezoterápia kozmetikai és orvosi esztétikai  eljárás.

1_278095_large.jpg

Lényege  abban rejlik, hogy a steril hatóanyagokat valamilyen

tûszúrás nélküli gépi tehnológiával közvetlenül a mélyen lévõ, élõ szövet struktúrába injektálja.

Ezek az anyagok fokozzák a sejtek anyagcseréjét, így a kötõszövet saját kollagén és elasztikus rostjait stimulálja. A kezelés eredményeképpen egészségesebb, rugalmasabb, fiatalosabb lesz a bõr.

A szépészeti beavatkozásoknál vagy testkezeléseknél, a gyors  eredmény elérése érdekében a mezoterápia teljesen személyre szabott eljárás. A kezelést végzõ személy, minden ügyfélnél egyedi receptura alapján állítja össze a különbözõ, természetes és egyben steril  hatóanyagokat.

A mezoterápia gyors, szinte teljesen fájdalommentes, eredményessége pár alkalom után látványosan megmutatkozik. A kezelésnek nincs gyógyulási ideje, esetenként bõrpirosság elõfordulhat, amely 24 órán belül teljesen elmúlik.

 

Mire jó a mezoterápia?

 

  • A bõr öregedésének megelõzésére, illetve a már rugalmasságát vesztett bõr ráncainak kezelésére az arc, a nyak, a kéz és a dekoltázs területén.
  • Cellulitisz  kezelésére
  • Helyi zsírbontásra
  • Stria kezelésre, halványításramezo-test-abra.jpg

 


.

Főbb kezelési területek:
• Mélyebb ráncok eltávolítása
• Akne kezelésre
• Hidratálás

mezo-arc-abra.jpg

 

 

A Mesoinjects egy valóban egyedi megoldással könnyíti meg lényegesen a kezelés menetét. A Mesogun szérumfej segítségével fokozatosan adagolva juttathatjuk a hatóanyagot a kívánt mennyiségben a bőrfelületre, anélkül, hogy az kárbaveszne. A kezelés során a lehető leglátványosabb eredményeket érhetjük el, köszönhetően annak, hogy ha a hatóanyag ezen technológia segítségével jut a bőr legmélyebb rétegeibe.

 

 


Mélyebb ráncok eltávolítása:
A hatóanyag közvetlenül a bőr mélyebb rétegeibe kerül, beindítja a sejtek újjáépülését és megszűnteti a ráncokat.

Akne kezelésre:
Az akne elleni hatóanyagot bejuttatjuk a bőrbe, ez megtisztítja azt és megakadályozza annak újraépülését, mindezt anélkül hogy a bőrön bármilyen sérülés keletkezne.

Hidratálás:
Az adott hatóanyagot a bőr mélyebb rétegeibe juttatjuk, mely magas víztartalmának köszönhetően a mélyebb rétegekben fekvő sejteket megfelelő mennyiségű vízzel tölti fel, így hidratálva a bőrt, megelőzve ez által számos, vízhiányból adódó bőrproblémát.

Fülbelövő pisztoly

A STUDEX System 75 a mai kor legmodernebb eszköze. Hangtalan, nem rugós szerkezetű belövő készülék, így humánusabb a füllyukasztás minimális a fájdalomérzet. Az egyszer használatos kazettás rendszernek köszönhetően az eljárás higiénikus, nem érintkezik más fülével a készülék hiszen a belövés után a már megüresedett kazetta eldobásra kerül. A belövéshez választható fülbevalók szára jóval vékonyabb és a hagyományostól eltérően modernebb vonalvezetésű fazonok. Számos jó tulajdonsága miatt azonban picit drágább ezzel a készülékkel a szolgáltatás, mint a korábban említett hagyományos fülbelövő készülék esetében.

fulbelovo_keszulek_studex_kicsi.jpg

Dermarollermt_dermaroller.jpg

A derma rolleres kezelés két hatást fejt ki egyszerre, melyek egymást segítve látványos és tartós végeredmény produkálnak. Kollagén termelés.A kollagén a bőr kötőszövetének egyik legfontosabb összetevője, mivel a kollagénnek köszönhető a bőr rugalmassága. A szervezetünkben található kollagén vízmegkötő képessége fokozatosan csökken a kor előrehaladtával, így bőrünk elveszti rugalmasságát és ráncok jelennek meg. Bár nincs külső látható jele károsodásnak, az eljárás során a kis mikrotűk sok apró sebet ejtenek a bőrben. Ez nem látható és nem érezhető, mivel a „károsodás” nagyon apró. A seb parányi természete ellenére a test azon van, hogy meggyógyítsa magát a maga természetes módján.  A test kollagént és elasztint kezd termelni – ez a két fő kulcsfontosságú építőeleme a bőrnek. Mivel nem történt meg a már meglévő „öreg” kollagén eltávolítása vagy „tényleges károsítása”, a létrejövő új kollagén formációk hozzáadódnak a meglévő kollagén szintekhez. A beindított kollagén képző folyamat természetes, így a kezelés befejezése után is még hónapokig fejti ki hatását. A kollagén képződése egyénfüggő. Függ a kortól, a tű hosszától, az étrendtől és az általános állapottól.

Ami biztos, hogy a kezelés végén látható eredményt fog tapasztalni.
Hatóanyagok bejuttatása kellő mélységbe, közvetlenül a problémás sejtekhez.
 A bőr feladata, hogy megvédje testünket a külső behatásokkal szemben,    ezért a külsőleg használt krémek hatóanyagait sem engedi felszívódni, így csak kis mértékben jutnak be a kellő mélységbe, ahol látványos   eredményt   tudnának produkálni.
A bőr megszúrása átmenetileg áttöri ezt a védőréteget, és levetővé teszi nagy mennyiségű hatóanyag bejuttatását, a kellő mélységbe, közvetlenül az adott bőrproblémáért felelős sejtekhez.  A mikrotűk által steril csatornák képeződnek, melyeken keresztül a kezeléshez kívánt steril hatóanyagokat bejuttathatjuk a kellő mélységbe, ahol aztán látványos és tartós eredmény produkálva fejtik ki hatásukat. Ezek a mikrocsatornák egy órán belül spontán bezáródnak.
Látványos és tartós eredmény érhetünk el az alábbi területeken: bőrfiatalítás, hegek kezelése, narancsbőr, stria, májfoltok, depigmentációs és egyéb bőrhibák javítása.
 
 
 

 

ProfilképUtolsó kép


Facebook


Archívum

Naptár
<< Június / 2018 >>