Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kezelések

2012.03.15

Köpölyözés

 

Mire használták a köpölyözést?


A köpölyözés terápiás hatásait meghűlések, migrén, depresszió, rossz vérkeringés, TÚLSÚLY, szorulás, hasmenés, vagy izomfájdalmak, menstruációs rendellenességek (pl. rendszertelen menzesz) esetén használták, de lényegében bármilyen esetben, amikor úgy feltételezték, hogy a testben az energia útja el van záródva, és ezt az elzáródást a vákuum fogja feloldani.

Hogyan hat a vákuum kezelés?
A köpölyözés logikája szerint a vákuum felszívja a gátolt energiaáramlású, rosszul működő testrészt (energetikai ponton elhelyezkedő bőrt), és ezáltal széttöredezik az elzáródást okozó blokk, vagy csomó.
Galénosz görög orvos szerint a vér, váladék, nyirok természetes folyása, áramlása a testben az egészség záloga, vagyis betegség mindaz, ami ezt az áramlást gátolja. A köpölyözés tehát nem mást szolgál, mint a természetes testi áramlások újraindítását, felszabadítását, a test revitalizálását.narancsbor.jpg

Vákuumkezelés a narancsbőr ellen
A mai értelemben vett szépészeti vákuumtechnológia a régi típusú köpölyözéshez hasonlóan arra szolgál, hogy a test különböző pontjain felgyülemlett cellulitisz, amely gátat szab a bőr helyes vérkeringésének, - csökkenjen a kezelendő, és a cellulit-lerakódások következtében nem kívánatos bőrfelületeken.

Garantáltan látványos eredmény 4-5 alkalom után!!!

 
 

 

ProfilképUtolsó kép


Facebook


Archívum

Naptár
<< Június / 2018 >>