Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Wellness kozmetika

2012.03.15

 

wellness.jpg


Alakformálás-Karcsúsítás

Köpölyözés:

kopoly2.jpg

Hatásai a bőrre:

  • vér -és nyirokkeringés fokozó
  • anyagcsere-fokozó
  • ödéma-csökkentő
  • feszesítő

Ez az eljárás nagyon hatásos a cellulit-kezelésben. A bőrön vákuum keletkezik, a kötőszövetben lerakódott méreganyagok fellazulnak, és a nyirokrendszerbe kerülnek. Folyadékbevitel mellett pedig kiürülnek a szervezetből.

Kúra alkalmazása esetén cm-ben mérhető körméret-csökkenés érhető el. Ajánlott a tavaszi-őszi méregtelenítés kiegészítéseként.

Testtekercselés:

Az aromaterápiás testtekercselés (BODY WRAPPING) egy teljesen természetes és rendkívül hatékony módszer a cellulitis (narancsbőr) kezelésére, s arra is, hogy jó néhány centimétert veszítsünk testünk körvonalából, méghozzá úgy, hogy onnan fogyjunk le, ahonnan szeretnénk. Ezenkívül hatékonyan alkalmazható a bőr tapintásának finomítására, a nyúlási-, hízási- és fogyási bőrproblémák kezelésére, a laza bőr feszessé tételére, s egyúttal a bőrünk megszépítésére is!

A kezelések után azonnal érezhető a hideg-meleg effektus következtében fellépő bőrfeszesség és felfrissülés.testtekercseles.jpg

Az aromaterápiás testtekercselés a hideg-meleg effektuson alapul. A hatóanyagokban lévő illóolajok, intenzív vérkeringést idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel. A szervezet alapvető funkciói közé tartozik, hogy a belső szervek működéséhez szükséges hőegyensúlyt mindig fenntartja. A fellépő belső hűvösségnek az a hatása, hogy a testnek le kell építenie és el kell égetnie az elraktározott felesleges tápanyagokat (pl. zsírokat) annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével a hőegyensúlyt fent tudja tartani. Az aromaterápiás hatóanyagok egyúttal a bőr megszépítéséről és feszesítéséről is gondoskodnak.

Az aromaterápiás testtekercselés azért ennyire hatékony és tartós, mert a napi kalóriaszükséglet 50-70 %-át a szervezet csak saját hőegyensúlyának fenntartására használja! Fontos megjegyezni, hogy az aromaterápiás testtekercselés egy hideg eljárás, így elmarad a folyadékveszteség és az ún.,szauna hatás. A leadott centiméterek ezért nem fognak visszatérni néhány pohár víz elfogyasztása után.


Mezoterápiás-Dermarolleres helyi zsírbontás

3473.jpgA tű nélküli mezoterápia kiválóan alkalmas a diétázás, sportolás ellenére is meglévő, helyi zsírpárnák csökkentésére, megszüntetésére. Ilyen pl. a hason, comb külső oldalán(bricsesz), csípőn, stb. meglévő zsírfölösleg.
Az elektroporáció különlegessége abban rejlik, hogy olyan mélységbe juttathatók be a hatóanyagok, amelybe ezidáig csak injekciózással lehetett. Ebből következik, hogy kizárólag 100% analitikai sterilitású anyagokat lehet alkalmazni, kellő töménységben.
A kezelés során zsíroldó, feszesítő anyagokat juttatunk a közvetlenül a bőr alatti zsírszövetbe.
Ennek hatására a zsírpárna mérete jelentősen csökken, sok esetben el is tüntethető. A bőr feszesebbé válik, a cellulit okozta gödröcskék (narancsbőr) elsimulnak.

A gép használata előtt dermarolleres kezelést javaslok a nagyobb hatékonyság érdekében!

 

SPA Harmony-Bőrpuhítás felsőfokon(testkezelés)

testmestermasszazsok___arak_ikd71274025040.jpg

 

 

 

 

 


 

Pszichológiai tanácsadás

"A szem a lélek tükre!"-tartja a mondás.A bőrünk pedig a külső idegrendszerünk. Ha valami nyomaszt odabent, az sajnos kint is nyomot hagy. Sokszor a lelki problémák okoznak olyan rendellenességeket, ami a bőrünkön jelentkezik. Ezt úgy nevezik, hogy szomatizálódik az elfolytott lelki trauma. Sajnos sok esetben ez a szomatizáció komolyabb betegséghez is vezethez: emésztési-, szív-, érrendszeri problémák, akár daganatos megbetegedés.

Szalonunkban lehetősége van arra, hogy pszichológus szakember segítségével feltárják a problémát. Bizalommal fordulhat kollegánkhoz, aki pszichológus és grafológus egyben.

További információ: Mezeiné Erika: 30/432-0382

 

 

 
 

 

ProfilképUtolsó kép


Facebook


Archívum

Naptár
<< Június / 2018 >>