Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tű nélküli mezoterápia

A mezoterápia kozmetikai és orvosi esztétikai  eljárás.

 

Lényege  abban rejlik, hogy a steril hatóanyagokat valamilyen

tű szúrás nélküli gépi tehnológiával közvetlenül a mélyen lévõ, élõ szövet struktúrába injektálja

A gyógyászat és a kozmetika mezoterápiás hatóanyagai akkor fejtik ki a legintenzívebb hatást, ha pontosan oda kerülnek, ahol a beépülésük esélye a maximális.

Ezek az anyagok fokozzák a sejtek anyagcseréjét, így a kötõszövet saját kollagén és elasztikus rostjait stimulálja. A kezelés eredményeképpen egészségesebb, rugalmasabb, fiatalosabb lesz a bõr.

A szépészeti beavatkozásoknál vagy testkezeléseknél, a gyors  eredmény elérése érdekében a mezoterápia teljesen személyre szabott eljárás. A kezelést végzõ személy, minden ügyfélnél egyedi receptura alapján állítja össze a különbözõ, természetes és egyben steril  hatóanyagokat.

A terapeuta életkortól függõen választja ki a hatóanyagokat, melyeket a bőrbe juttatva. 6-8 kezelést javasohat (1-2 hetes szünettekkel), majd fenntartó kezelést.

 

Nagy elõnye még ennek az eljárásnak, hogy gyakorlatilag veszélytelen.

A mezoterápia gyors, szinte teljesen fájdalommentes, eredményessége pár alkalom után látványosan megmutatkozik. A kezelésnek nincs gyógyulási ideje, esetenként bõrpirosság elõfordulhat, amely 24 órán belül teljesen elmúlik.

 

Mire jó a mezoterápia?

  • A bõr öregedésének megelõzésére, illetve a már rugalmasságát vesztett bõr ráncainak kezelésére az arc, a nyak, a kéz és a dekoltázs területén.
  • Cellulitisz  kezelésére
  • Helyi zsírbontásra
  • Stria kezelésre, halványításra

 

 

Az a mezoterápiás készülék ötvözi az elekroporációs és elektroozmózis technológiákat, melyek mindegyike tű nélküli eljárás, aminek hatására könnyen megnyílnak az aquagén és protein csatornák (AQP), megfelelő tápanyagellátást biztosítva a bőrnek, ezáltal a legtöbb bőrproblémára kiváló kezelési alternatívát tud kínálni.
Az elektroforézis kezelés forradalmasította a szépségipart, segítségével közvetlenül a bőr szöveteibe, ill. annak különböző rétegeibe juttathatjuk el rendkívül gyorsan a kívánt tápanyagot, mely így a megfelelő helyen hat, előmozdítva a bőr anyagcsere folyamatait, megtartva a bőr rugalmasságát.

Az elektroporáció közvetlenül a bőrön hat, fokozza a bőr áteresztő képességét. A tű nélküli mezoterápiás kezelés során egy speciális rádiófrekvenciával dolgozunk, melynek hatására apró lyukak képződnek a bőrt fedő vékony zsírrétegen és ezzel egy időben megnyílnak a sejtmembránon a protein és aquagén csatornák, ezáltal a kívánt hatóanyag könnyedén bejut a bőr mélyebb rétegeibe, ahol sejtszinten kiválóan tud hatni, a rádiófrekvencia megszűnésével pedig a csatornák is visszazáródnak! A kezelés, szemben a tűs mezoterápiai eljárásokkal semmilyen sérüléssel, ill. kellemetlenséggel nem jár a páciens számára.

 

A Mesoinjects egy valóban egyedi megoldással könnyíti meg lényegesen a kezelés menetét. A Mesogun szérumfej segítségével fokozatosan adagolva juttathatjuk a hatóanyagot a kívánt mennyiségben a bőrfelületre, anélkül, hogy az kárbaveszne. A kezelés során a lehető leglátványosabb eredményeket érhetjük el, köszönhetően annak, hogy ha a hatóanyag ezen technológia segítségével jut a bőr legmélyebb rétegeibe.

Bőrhibák, foltok eltávolítása, depigmentáció: Megnyitja a sérült sejtcsatornákat, a megfelelő helyre juttatja a hatóanyagot, serkenti a bőr anyagcsere folyamatait, elősegíti a sejtek újjáépülését.

Mélyebb ráncok eltávolítása:
A hatóanyag közvetlenül a bőr mélyebb rétegeibe kerül, beindítja a sejtek újjáépülését és megszűnteti a ráncokat.

Akne kezelésre:
Az akne elleni hatóanyagot bejuttatjuk a bőrbe, ez megtisztítja azt és megakadályozza annak újraépülését, mindezt anélkül hogy a bőrön bármilyen sérülés keletkezne.

Hidratálás:
Az adott hatóanyagot a bőr mélyebb rétegeibe juttatjuk, mely magas víztartalmának köszönhetően a mélyebb rétegekben fekvő sejteket megfelelő mennyiségű vízzel tölti fel, így hidratálva a bőrt, megelőzve ez által számos, vízhiányból adódó bőrproblémát.

 
 

 

ProfilképUtolsó kép


Facebook


Archívum

Naptár
<< Április / 2018 >>